REL_Logo_Original_2019-1

 

headergroot.png

Groepsaankoop Isolatie Alblasserwaard

De actie is helaas gesloten. Binnenkort organiseren we weer een nieuwe actie: stuur een mailtje naar groepsaankopen@regionaalenergieloket.nl en we houden u op de hoogte!

 

Inschrijving is helaas gesloten

Inschrijving sluit 31 maart 2018. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor een woningopname. Wees er dus snel bij!
testimonialface2.png

 "Geweldig. Samen met mijn buren spouwmuurisolatie aangeschaft. Een relatief goedkope investering en nu is het lekker warm binnen! Alles voor een prima prijs en vooral ook een goede toelichting wat er ging gebeuren."

Familie De Wit

Voordelen isoleren

Door goede isolatie lekt er minder warmte weg uit uw woning. Zo hoeft uw ketel minder hard te stoken. En dat scheelt flink op de stookkosten. U betaalt niet langer te veel en u bent ook minder afhankelijk van prijsstijgingen van energie.

Een goed geïsoleerde woning zorgt voor een comfortabele binnentemperatuur. Vloerisolatie voorkomt een koude vloer, spouwmuurisolatie voorkomt koude muren. De woning heeft daardoor een stabielere en comfortabeler binnenklimaat.

Uit onderzoek blijkt dat energiebesparende maatregelen een positief effect hebben op de woningwaarde. Daarnaast verkopen duurzame woningen met een goed energielabel sneller dan woningen met een slecht energielabel.

Voordelen groepsaankoop

Door het collectief inkopen kan de leverancier een scherpe prijs aanbieden. De leverancier kan de woningopnames en ook de uitvoering van het werk strak inplannen. Dat scheelt reistijd en reiskosten. 

De installateur komt na uw inschrijving bij u thuis langs voor een woningopname. Aan de hand van deze woningopname komt de installateur dan met een offerte op maat voor uw woning. Op die manier ontvangt u een persoonlijk aanbod en profiteert u van de collectieve korting.

Er is veel werk gestoken in de selectie van de leverancier en het materiaal. Door onafhankelijke adviseurs van het Regionaal Energieloket is het beste prijs/kwaliteit aanbod geselecteerd. Daarin wordt de nadruk gelegd op het vinden van bedrijven uit de regio. 


Hoe werkt het?

1. Inschrijving

Via deze website kunt u zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Uw inschrijving wordt dan door onze adviseurs in behandeling genomen.

2. Opname

Het isolatiebedrijf komt bij u thuis langs voor het inmeten en opnemen van de woning. U ontvangt een persoonlijke offerte.

3. Beslissen

U besluit of u de offerte accepteert. U kiest samen met het isolatiebedrijf een dag om de isolatie-werkzaamheden uit te voeren.

4. Werkzaamheden

De isolatiespecialist komt bij u thuis langs om de werkzaamheden uit te voeren. Dit duurt gemiddeld een dag.

 

Kom voor meer informatie naar de bewonersavonden:

Dinsdagavond 9 januari | Leerdam, Partycentrum Het Dak, Tiendweg 8 | inloop vanaf 19:15 & start 19:30

Woensdagavond 17 januari | Molenwaard, Zalencentrum de Spil, Willem van den Heerikweg 1, 2971 XB Bleskensgraaf | inloop vanaf 19:00 & start 19:15

Woensdagavond 24 januari | Zederik, Dorpshuis De Linde Meerkerk, Lindenstraat 1 in Meerkerk | inloop vanaf 19:00 & start 19:15

Maandagavond 29 januari | Gorinchem, stadhuis Gorinchem, Stadhuisplein 1 | inloop vanaf 19:00 & start 19:15

Woensdagavond 7 februari | Giessenlanden, De Til, Breestraat 1 in Giessenburg | inloop vanaf 19:00 & start 19:15

 

Veelgestelde vragen

Via deze website kunt u zich aanmelden voor de actie. U ontvangt van ons dan een mail met inschrijvingsbevestiging en een uitleg hoe u een woningopname inplant. De installateur komt dan vrijblijvend bij u thuis langs om te kijken of de door u gewenste isolatiemaatregel geschikt is voor uw woning. Na deze woningopname ontvangt u een offerte en kunt u beslissen of u tot aanschaf over gaat.

Nee, dit is niet verplicht. Wij raden het echter wel sterk aan om u zo goed mogelijk in te lezen alvorens u gaat isoleren. De bewonersavond is een uitstekend moment om al uw vragen te stellen aan de organisatie.

Om erachter te komen of maatregelen geschikt zijn voor uw woning kunt u de checklists downloaden van onze kennispartner GreenHome op deze downloads pagina

In het geval van een geverfde of geglazuurde gevel wordt spouwmuurisolatie lastig. De bakstenen kunnen namelijk niet meer ademen en daardoor kunnen vochtophopingen achter de verf- of glazuurlaag ontstaan. Kijk voor een goed alternatief eens naar gevelisolatie aan de binnen- of buitenkant van uw muur. Deze worden helaas niet in deze actie aangeboden.

Over ons

Het Regionaal Energieloket is een samenwerking van gemeenten, specialisten en lokale initiatieven om woningeigenaren te helpen met het verduurzamen van hun huis. Het doel is zoveel mogelijk woningen in de regio Albasserwaard Vijfheerenlanden te verduurzamen.

regionaalenergieloket_groot.png