headergroot.png

De inschrijving voor de Groepsaankoop Zonnepanelen is gesloten! Ga naar greenhome.nl voor meer informatie over zonnepanelen en andere energiebesparende maatregelen.

Samen zonnepanelen aanschaffen is voordelig. Het bespaart al snel flink wat geld op de aanschaf.

 Geniet van hoger wooncomfort

 Profiteer van groepskorting

 Offertes van lokale bedrijven

Meld u gratis en vrijblijvend aan

Meer dan 91 mensen gingen u voor!

Inschrijving sluit 31 juli 2017
testimonialface2.png

 "Geweldig. Samen met mijn buren zonnepanelen aangeschaft. Een goede investering waarmee we nu zelfstandig onze elektriciteit opwekken!" Familie De Wit

Voordelen isoleren

Met zonnepanelen bespaar je flink op je energierekening doordat je zelf stroom opwekt. Het kan zo zijn dat je meer opwekt dan verbruikt. Het overschot kun je terugleveren aan je energieleverancier.

Door zonnepanelen aan te schaffen verhoog je de waarde van je woning en kom je in aanmerking voor een beter energielabel.

De investering in zonnepanelen verdient zichzelf gemiddeld binnen 9 jaar terug. Omdat zonnepanelen minimaal 25 jaar mee gaan is het een zeer rendabele investering. Je wekt dan namelijk 16 jaar gratis energie op! Momenteel ligt het rendement van zonnepanelen rond de 6%. Dit wordt meer wanneer de energieprijzen verder stijgen.

Voordelen groepsaankoop

Door het collectief inkopen kan de leverancier een scherpe prijs aanbieden. De leverancier kan de woningopnames en ook de uitvoering van het werk strak inplannen. Dat scheelt reistijd en reiskosten. 

De installateur komt na uw inschrijving bij u thuis langs voor een woningopname. Aan de hand van deze woningopname komt de installateur dan met een offerte op maat voor uw woning. Op die manier ontvangt u een persoonlijk aanbod en profiteert u van de collectieve korting.

Er is veel werk gestoken in de selectie van de leverancier en het materiaal. Door onafhankelijke adviseurs van het Regionaal Energieloket is het beste prijs/kwaliteit aanbod geselecteerd. Daarin wordt de nadruk gelegd op het vinden van bedrijven uit de regio. 


Hoe werkt het?

1. Inschrijving

Via deze website kunt u zich gratis en vrijblijvend inschrijven. U zit na inschrijving dus nergens aan vast!

2. Opname

De leverancier komt bij u thuis langs voor het inmeten van de woning. U ontvangt een vrijblijvende offerte. 

3. Beslissen

U besluit of u de offerte accepteert en doet een aanbetaling. De werkzaamheden worden binnen 2 maanden ingepland en uitgevoerd.

4. Werkzaamheden

De installateur komt bij u thuis langs om de werkzaamheden uit te voeren. Dit duurt gemiddeld een dag.

Kom voor meer informatie naar de bewonersavonden:
Maandagavond 19 juni Overtoom 7 in IJsselstein. Inloop vanaf 19.00, start programma 19.30
Woensdagavond 21 juni Overtoom 7 in IJsselstein. Inloop vanaf 19.00, start programma 19.30

  • Schuin dak
  • Plat dak
Bekijk hier de prijzen
Schuin dak
Wat is dit?
Aantal Type panelen Type omvormer Montage mat. Investering (ex. BTW)* Verwachte opbrengst Jaarlijkse besparing TVT & rendement
6 REC Solar SMA Solar Stell €2.696 1428 kWh €286 9 jaar - 4,8%
9 REC Solar SMA Solar Stell €3.409 2142 kWh €428 7 jaar - 5,6%
12 REC Solar SMA Solar Stell €4.312 2856 kWh €571 7 jaar - 5,9%
15 REC Solar SMA Solar Stell €4.911 3570 kWh €714 6 jaar - 6,3%
18 REC Solar SMA Solar Stell €5.390 4284 kWh €857 6 jaar - 6,7%
Bekijk hier de prijzen
Plat dak
Wat is dit?
Aantal Type panelen Type omvormer Montage mat. Investering (ex. BTW) Verwachte opbrengst Jaarlijkse besparing TVT & rendement
6 REC Solar SMA Solar Stell €2.831 1344 kWh €269 10 jaar - 4,3%
9 REC Solar SMA Solar Stell €3.579 2016 kWh €418 8 jaar - 5,1%
12 REC Solar SMA Solar Stell €4.527 2688 kWh €538 8 jaar - 5,4%
15 REC Solar SMA Solar Stell €5.157 3360 kWh €672 7 jaar - 5,8%
18 REC Solar SMA Solar Stell €5.660 4032 kWh €806 7 jaar - 6,2%

*Deze richtprijzen berusten op gemiddelde woningen. U ontvangt altijd een persoonlijke offerte na een vrijblijvende woningopname. In bovenstaande tabel is de groepskorting reeds verwerkt.

*In enkele gevallen is er geen vrijstelling van btw mogelijk

Veelgestelde vragen

Nee, dit is niet verplicht. Wij raden het echter wel sterk aan om u zo goed mogelijk in te lezen alvorens u besluit in te schrijven. De bewonersavond is een uitstekend moment om al uw vragen te stellen aan de organisatie.

Het terugvragen van de btw is niet ingewikkeld. In sommige gevallen kan de installateur je hier zelfs bij helpen. Meer informatie over de btw teruggave en hoe je dit doet lees je hier.

Om erachter te komen welke zonnepanelen geschikt zijn voor uw woning dient de installateur ter plaatste de woning te inspecteren. Op basis van deze woning opname kan de installateur advies geven over de te plaatsen installatie.

Over ons

Het Regionaal Energieloket is een samenwerking van gemeenten, specialisten en lokale initiatieven om woningeigenaren te helpen met het verduurzamen van hun huis. Het doel is zoveel mogelijk woningen te verduurzamen.