REL_Logo_Original_2019-1

 

output-onlinejpgtools_teyzqn

Energie besparen in uw woning met de energiecoach

ZutphenEnergie is de lokale energiecoöperatie van Zutphen en Warnsveld. Wij wekken lokaal stroom op en verkopen dit aan huishoudens en bedrijven. ZutphenEnergie wil energiebesparing in Zutphen stimuleren. Energiebesparing betekent geld besparen en bovendien is een geïsoleerd huis een comfortabeler huis.
Wij helpen inwoners met het energiezuiniger maken van hun huis. Bijvoorbeeld met de inzet van energiecoaches.

ZutphenEnergie voert samen met haar partners een aantal besparingsprogramma’s uit.
We hebben samen met de gemeente Zutphen energiecoaches opgeleid. Deze komen gratis bij je langs met adviezen voor verduurzaming van je woning. Van kleinschalige tot grootschalige ingrepen (van tochtstrip tot warmtepomp).

Heb je nog vragen over energiebesparing? Of het binnenklimaat er op vooruit gaat, welke maatregelen mogelijk zijn en of er nog zaken zijn waar je nog aan gedacht hebt. Laat onze energiecoaches je inspireren en informeren en maak een afspraak.

IMG_4483

Boek uw energiecoach

Fam. Wildschut.png

"Erg fijn om een energieambassadeur over de vloer te krijgen. We hebben op ons gemak aan de keukentafel doorgenomen wat voor onze woning interessante duurzame maatregelen zijn. We zijn nu van plan om als eerste onze vloer beter te gaan isoleren."

Familie Schoonbeek


Veelgestelde vragen

Samen kijkt u naar bijvoorbeeld het soort verlichting en verwarming in uw woning, de apparatuur die u gebruikt en de hoogte van uw energierekening. Denk bijvoorbeeld aan eenvoudig uit te voeren maatregelen, zoals een tochtstrip of deurdranger. Maar ook bijvoorbeeld vloer- en gevelisolatie, de verwarmingsinstallatie, een warmtepomp en andere duurzame energiemaatregelen.

Nadat u een aanvraag indient sturen wij deze door naar de energiecoach die het dichtst bij woont of het beste beschikbaar is. Deze neemt binnen 5 werkdagen contact met u op voor het maken van een afspraak. Dit kan ook in de avonduren. We vragen u uw jaarafrekening opte zoeken voor inzicht in uw energieverbruik. U loopt samen met de energiecoach uw woningdoor. Later ontvangt u een verslag van dit bezoek. De energiecoach helpt u bij het kiezen van besparingsmaatregelen die in uw situatie past

Wilt u ook dat er vrijblijvend een energiecoach bij u langs komt, meldt u dan aan. Bel of mail ons: 0575-712072, energiecoach@zutphenenergie.nl. Kom naar de EnergieWinkel op Overwelving 10 in Zutphen (ma t/m za van 13.00 tot 17.00 uur)

Wilt u direct aan de slag gaan met handige tips? Kijk dan alvast op www.regionaalenergieloket.nl/brummen voor meer informatie.