REL_Logo_Original_2019-1

 

output-onlinejpgtools (14)

Energie besparen in uw woning met de energiecoach

Een energiecoach is een vrijwilliger die met u meedenkt over manieren om energie te besparen. De energiecoaches komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs bij u thuis . Samen bekijkt u aan de hand van een huisscan hoe u uw energiekosten kunt verlagen.

De energiecoaches zijn een initiatief van de energiecoöperaties BrummenEnergie, ZutphenEnergie en gemeente Brummen. Met bijvoorbeeld de warmtecamera kunnen zij als het koud is een warmtebeeld van uw huis maken, zodat u direct kunt zien waar de meeste warmte in uw woning verloren gaat. Door uw woning energiezuiniger te maken, verbetert u ook het comfort in uw huis. De energiecoach helpt u om inzicht te krijgen in de opbrengsten en kosten van energiebesparende maatregelen.

 

IMG_4483

Boek uw energiecoach

Fam. Wildschut.png

"Erg fijn om een energieambassadeur over de vloer te krijgen. We hebben op ons gemak aan de keukentafel doorgenomen wat voor onze woning interessante duurzame maatregelen zijn. We zijn nu van plan om als eerste onze vloer beter te gaan isoleren."

Familie Schoonbeek


Veelgestelde vragen

Samen kijkt u naar bijvoorbeeld het soort verlichting en verwarming in uw woning, de apparatuur die u gebruikt en de hoogte van uw energierekening. Denk bijvoorbeeld aan eenvoudig uit te voeren maatregelen, zoals een tochtstrip of deurdranger. Maar ook bijvoorbeeld vloer- en gevelisolatie, de verwarmingsinstallatie, een warmtepomp en andere duurzame energiemaatregelen.

Nadat u een aanvraag indient sturen wij deze door naar de energiecoach die het dichtst bij woont of het beste beschikbaar is. Deze neemt binnen 5 werkdagen contact met u op voor het maken van een afspraak. Dit kan ook in de avonduren. We vragen u uw jaarafrekening opte zoeken voor inzicht in uw energieverbruik. U loopt samen met de energiecoach uw woningdoor. Later ontvangt u een verslag van dit bezoek. De energiecoach helpt u bij het kiezen van besparingsmaatregelen die in uw situatie past

Wilt u ook dat er vrijblijvend een energiecoach bij u langs komt, meldt u dan aan. Bel of mail ons: 0575-712072, energiecoach@zutphenenergie.nl. Kom naar de EnergieWinkel op Overwelving 10 in Zutphen (ma t/m za van 13.00 tot 17.00 uur)

Wilt u direct aan de slag gaan met handige tips? Kijk dan alvast op www.regionaalenergieloket.nl/brummen voor meer informatie.