Alles wat je wilt weten over duurzame mobiliteit

 

✔ Elektrisch rijden
✔ Elektrisch fietsen
✔ Autodelen

 

Regionaal Energieloket is partner van o.a. gemeente Apeldoon, Epe en Lochem     apeldoornlogo-gemeente-lochem-1epe

Ontdek verschillende vormen van duurzaam vervoer 

elektrisch rijden

Elektrisch rijden 

Is elektrisch rijden duurder dan rijden op fossiele brandstoffen? Hoe ver kan je rijden met een elektrische auto. Hoe werkt het eigenlijk met laden? Bekijk onze FAQ met de 10 meest gestelde vragen over elektrisch rijden. 

Bekijk de veelgestelde vragen  ➞

ebike

Elektrisch fietsen

Wat zijn de voordelen van een elektrische fiets? En hoe lang gaat de accu mee? Welke elektrische fietsen zijn er allemaal en waar let je op bij de aanschaf? Je leest het in de FAQ met de '10 veelgestelde vragen over elektrisch fietsen'

Bekijk de veelgestelde vragen  ➞

greenwheels

Autodelen

Steeds meer Nederlanders kopen niet langer zelf een auto maar delen er een. Maar wat is dat autodelen nou precies? Hoe verschilt het van het huren van een auto? Dat en meer lees je in onze FAQ met meest gestelde vragen over autodelen


Bekijk de veelgestelde vragen  ➞

Andere vraag? Neem gerust contact op!

Wij helpen u graag verder. Onze klantenservice en technische specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

U kunt onze klantenservice bereiken via:

 088 525 4110 ma-vr: 9-17:30u (lokaal tarief)
vragen@regionaalenergieloket.nl

 

theoangela.png
Reinier.jpg

Over het Regionaal Energieloket

Veel woningeigenaren willen wel aan de slag met het verduurzamen van hun woning maar weten niet goed waar te beginnen.  Om die reden spreken we iedere week honderden woningeigenaren en helpen we hen op weg. Samen met ruim 300 partners loopt het Regionaal Energieloket voorop in het verduurzamen van Nederland. 

Wilt u ook aan de slag maar kunt u wel wat hulp gebruiken? Wij helpen u graag op weg om uw woning (verder) te verduurzamen en zo stap voor stap volledig onafhankelijk te worden van fossiele energie. 

Reinier Schneider, adviseur duurzaam wonen bij het Regionaal Energieloket