Energieadvies aan huis

Krijg inzicht in slimme keuzes om uw woning energiezuiniger te maken met een onafhankelijk adviseur aan huis. Speciaal voor woningeigenaren in Amstelveen!


Normaal: €300,-   Nu: €150,- *

 
* Grotere woningen (meer dan 150 m2) betalen nu €200,- ipv €350,-. 

   Nu met €150 subsidie van de gemeente Amstelveen!  

Regionaal Energieloket is partner van de gemeente Amstelveenamstelveen

De voordelen van het persoonlijk adviesgesprek

 

Voorkom veel uitzoekwerk en krijg direct antwoord 

Is een warmtepomp slim voor mijn huis? Leidt spouwmuurisolatie tot vochtproblemen? Waar let ik op als ik zonnepanelen koop? Met hulp van onze adviseur voorkomt u veel uitzoekwerk en weet u direct waarmee u aan de slag kunt.

Een stappenplan richting een energiezuinige woning

Alle woningen in Nederland gaan van het aardgas af. Maar wat zijn nu zinnige maatregelen om te nemen en wat niet? Tijdens het adviesgesprek neemt de adviseur de meest effectieve maatregelen met u door. 

Hulp bij aanvragen van offertes

Enthousiast geworden na het adviesgesprek en wilt u aan de slag? Onze adviseur kan u helpen met het aanvragen van offertes bij bedrijven. Wij werken samen met meer dan 250 bouw- en installatiebedrijven door heel Nederland. 

Wat kunt u verwachten?

Over het adviesgesprek

De adviseur komt bij u thuis. In een uur loopt hij samen met u de woning door. Systematisch worden de verschillende onderdelen bij langs gelopen. U ontvangt naderhand een rapport met de belangrijkste bevindingen.  Daarin staan interessante energiebesparende maatregelen voor u opgesomd en de bijbehorende kosten en baten. 

MaMaMedia +31614457046 www.ma-ma-media.nl Martins Mazonis-83

  

 Ontdek wat voor uw woning slimme energiebesparende maatregelen zijn

 
 Krijg een overzichtelijk stappenplan richting een aardgasvrije woning


 Bespreek vragen over specifieke maatregelen (zoals een warmtepomp)


 Een overzicht van subsidies en fiscale voordelen 


 Krijg hulp bij het aanvragen van offertes

 

 Hoe werkt het?

1. Meldt u aan door op de knop "Boek mijn adviesgesprek" te klikken en vul het vragenformulier in. 

Bent u eigenaar/bewoner van een woning in Amstelveen? Dan betaalt u geen €300,- voor een adviesgesprek, maar slechts €150,-.
Heeft u een woning met meer dan 150 m2 woonoppervlakte, dan kost het adviesgesprek €200 i.p.v. €350. 

2. U wordt gebeld door onze klantenservice om een adviesgesprek in te plannen. 

3. De adviseur komt bij u thuis langs voor de woningopname en het adviesgesprek.  

4. Na afloop van het gesprek ontvangt u een rapport met de belangrijkste bevindingen.

5. Indien u aan de slag wilt, dan helpen we u met het vinden van een geschikt bedrijf voor een offerte. 

Gaat u binnen 6 maanden over tot aanschaf van isolerende maatregelen van €1.000 of meer? Dan krijgt u nog eens €150,- terug. 

 

 

Lotte over het adviesgesprek

"Ik had me aardig verdiept, maar desondanks is het erg fijn om met een adviseur door de woning te lopen. We overwogen de aanschaf van een aantal isolatiemaatregelen al een tijdje, maar wisten niet goed hoe en wat. De adviseur heeft de afwegingen voor ons uiteen gezet en ons geholpen met het besluit. Al met al een erg prettig, no-nonsense advies."

MaMaMedia +31614457046 www.ma-ma-media.nl Martins Mazonis-149

Veelgestelde vragen

De kosten van het advies hangen af van uw situatie en wensen. Het advies kost €300,- voor woningen onder 150 m2 en €350,- voor woningen boven de 150 m2. Wilt u ook een infraroodscan van de woning dan betaalt u €75,- extra. De gemeente Amstelveen geeft nu tijdelijk €150,- korting op deze energieadviezen. Gaat u binnen 6 maanden na ontvangst van het energierapport over tot aanschaf van isolatiemaatregelen van ten minste €1.000,- dan krijgt u een extra €150,- teruggestort.

De adviseur loopt met u verschillende onderdelen van de woning door. Er wordt gekeken naar energiebesparende maatregelen zoals isolatie, efficiente verwarming, zonnepanelen en goede ventilatie. U kunt antwoord verwachten op vragen als: is deze maatregel voor mij verstandig om te treffen? Wat kost het ongeveer? Wat zijn de voor- en nadelen? Let op: Voor een gecertificeerd Energie-Index moet u bij een ander type adviseur zijn.

Ja, als u minimaal twee isolerende maatregelen laat uitvoeren dan komt u waarschijnlijk in aanmerking voor de SEEH-subsidie van de overheid. U kunt dan zo'n 20% van de uitgaven gesubsidieerd krijgen. De voorwaarden voor deze subsidie vindt u op: https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/seeh/eigenaar-%C3%A9n-bewoner/voorwaarden-eigenaar-bewoner

De adviseur is ongeveer een uur bij u thuis. U loopt samen de woning door. De adviseur werkt het advies uit in een adviesrapport en stuurt deze per e-mail toe zodat u deze rustig kan nalezen.

Het verduurzamen van de woning kan best ingewikkeld zijn. Dat ziet de gemeente ook. Zij wil haar inwoners daarom tegemoet komen en een goed advies financieel tegemoet komen. U krijgt daarom €150 subsidie op het advies. Gaat u daadwerkelijk aan de slag met het treffen van isolatiemaatregelen? Dan krijgt u het betaalde bedrag van €149 terug gestort via een cashback.

In veel gevallen is het best handig om uw plannen met een onafhankelijk adviseur te bespreken. De adviseur denkt met u mee of de geplande maatregelen verstandig zijn en helpen bij het stap voor stap energiezuinig maken van de woning.

Tot op zekere hoogte. De adviseur geeft u inzicht in de subsidiemogelijkheden die er voor u mogelijk zijn. De aanvraag zult u zelf moeten doen.

U ontvangt na afloop van het adviesgesprek een factuur ter hoogte van €150. Indien u overgaat tot het treffen van isolatiemaatregelen van €1000 of meer dan wordt het bedrag van €150 teruggestort via de cashback. Deze subsidieregeling staat los van de SEEH isolatiesubsidie van de overheid.

U ontvangt subsidie als u voldoet aan de volgende voorwaarden: u bent in het bezit van een woning in de gemeente Amstelveen, u bent daar woonachtig en u staat op dat adres ook ingeschreven. VvE's zijn uitgesloten van deze actie omdat daar andere regelingen voor gelden. Daarnaast geldt er een op=op voorwaarde, er is beperkte beschikbaarheid. Indien de actie vol is, wordt dit nadrukkelijk vermeld op deze website. U kunt zich dan ook niet meer inschrijven.

U ontvangt een cashback van €150 als u aantoonbaar voor meer dan €1.000 aan isolatiemaatregelen hebt laten uitvoeren door een bij de KvK ingeschreven bedrijf. U toont dit aan door middel van een getekende offerte en een betaalbewijs. De termijn waarop u aanspraak kunt maken voor de cashback is 6 maanden na ontvangst van uw energiebespaarrapport.

Andere vraag? Neem gerust contact op!

Wij helpen u graag verder. Onze klantenservice en technische specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

U kunt onze klantenservice bereiken via:

 088 525 4110 ma-vr: 9-17:30u (lokaal tarief)
vragen@regionaalenergieloket.nl

 

theoangela.png

Aan de slag?

Benieuwd wat voor uw woning zinnige en interessante energiebesparende maatregelen zijn? Plan dan nu een adviesgesprek in en betaal geen €300,- maar €150,-. Schaft u vervolgens voor meer dan €1.000 isolatiemaatregelen aan? Dan krijgt u de kosten van het adviesgesprek zelfs volledig terug. 

Regionaal Energieloket

 2000+ woningeigenaren gingenvoor

 Partner van 50 gemeenten

Klantenservice beoordeeld met een 8.5

Klantenservice

Heeft u nog vragen voor of na uw aanmelding? Bel gerust! Onze klantenservice en technisch specialisten staan voor u klaar.

 088 525 4110 ma-vr: 9-17:30u (lokaal tarief)
 vragen@regionaalenergieloket.nl

Reinier.jpg

Over het Regionaal Energieloket

Veel woningeigenaren willen wel aan de slag met het verduurzamen van hun woning maar weten niet goed waar te beginnen.  Om die reden spreken we iedere week honderden woningeigenaren en helpen we hen op weg. Samen met ruim 300 partners loopt het Regionaal Energieloket voorop in het verduurzamen van Nederland. 

Wilt u ook aan de slag maar kunt u wel wat hulp gebruiken? Wij helpen u graag op weg om uw woning (verder) te verduurzamen en zo stap voor stap volledig onafhankelijk te worden van fossiele energie. 

Reinier Schneider, adviseur duurzaam wonen bij het Regionaal Energieloket