Krijg persoonlijk advies voor een aardgasvrije woning 

Maak de juiste slimme keuzes om je woning te verduurzamen met een onafhankelijk adviseur van GreenHome 

GreenHome is de duurzaamheidspartner van de RabobankRabobank

Waarom een onafhankelijk adviesgesprek boeken?

 

Voorkom weken uitzoekwerk en krijg direct antwoord 

Is een warmtepomp handig voor mijn woning? Krijg ik last van vocht als ik mijn spouwmuur isoleer? Waar moet ik op letten als ik zonnepanelen koop?  Met hulp van onze adviseur voorkom je weken uitzoekwerk en weet je direct waarmee je aan de slag kunt.

Een stappenplan richting een aardgasvrije woning

Alle woningen in Nederland gaan van het aardgas af. Maar hoe pak je dat aan voor jouw woning? In het adviesgesprek neemt de adviseur met je door wat voor jouw woning de juiste maatregelen zijn om stap voor stap van het gas af te gaan.

Hulp bij aanvragen en kiezen van offertes

Enthousiast geworden na het  adviesgesprek en wil je aan de slag? Onze adviseur helpt je met aanvragen van offertes bij bedrijven. Wij werken met meer dan 250 bouw- en installatiebedrijven door heel Nederland samen. 

Wat is voor mij de beste keus?


Telefonisch advies

We gaan van het aardgas af. Wil jij weten hoe je dat het beste kunt aanpakken voor jouw woning? En wil je een concreet advies over de beste stappen die jij kunt nemen? Boek dan een telefonisch adviesgesprek.

 

€125,- 

 • ✓ Onafhankelijk telefonisch advies
 • ✓ Ruimte voor uitgebreide vragen
 • ✓ Subsidieadvies
 • ✓ Stappenplan voor een aardgasvrije woning
 • ✓ Hulp bij aanvragen offertes
 • ✓ Besparingsberekening

Advies aan huis

Heb je meer behoefte aan iemand bij jou aan de keukentafel? Die het huis van A-Z met je doorloopt en je na afloop een uitgebreid adviesrapport stuurt? Dan raden wij je een adviseur aan huis aan!

299,-Vanaf

 • ✓ Onafhankelijk advies aan huis
 • ✓ Ruimte voor uitgebreide vragen
 • ✓ Subsidieadvies
 •  Stappenplan voor een aardgasvrije woning
 • ✓ Hulp bij aanvragen offertes
 • ✓ Energiebespaarrapport
 • ✓ Energie Index berekening (indien gewenst)

Ton over het telefonisch adviesgesprek

"Het was erg handig om even met de adviseur te bellen. We overwogen de aanschaf van een warmtepomp al een tijdje, maar wisten niet goed of dit voor onze woning de juiste keuze was. De adviseur heeft de afwegingen voor ons uiteen gezet en ons geholpen met het besluit. De conclusie is dat we nog niet op een warmtepomp gaan overstappen, maar eerst starten met andere maatregelen. Al met al een erg prettig, no-nonsense gesprek. Na 30 minuten wisten we eigenlijk precies wat we moesten doen."

unspecified-36.jpeg

Veelgestelde vragen

Dat hangt af van je vraag en je behoefte. Veel vragen kunnen we telefonisch beantwoorden. We bekijken de woning via Google Maps en vergelijkbare software en krijgen zo al een goed beeld van het type woning. Onze berekeningen zijn accuraat genoeg om op afstand een goede inschatting te geven van de mogelijke besparingen. 80 tot 90% van de vragen kunnen we heel goed via de telefonisch adviezen afhandelen. Heb je echter een bijzondere woning, een zeer specifieke vraag of behoefte aan een integraal advies aan huis? Dan raden we de adviseur aan huis aan. Overigens: kom je er tijdens het telefonisch adviesgesprek met de adviseur achter dat er toch een adviseur aan huis nodig is? Dan regelen wij dat voor je en hoef je niet te betalen voor het telefonisch advies.

Onze adviseurs denken met je mee over de huidige woonsituatie en de mogelijkheden om de woning te verduurzamen. Het is handig als je vooraf opzoekt hoeveel gas en elektra je verbruikt, dan kunnen we in onze adviezen daar rekening mee houden.

Dat is heel eenvoudig. Pas na afloop van je telefonisch gesprek of het bezoek van de adviseur aan huis de ontvang je de rekening. Heb je een kortingsvoucher ontvangen? Dan vul je de kortingscode in en hoef je niet of maar een deel te betalen.

Wij werken met een flexibele schil van adviseurs verspreidt over Nederland. Afhankelijk van waar je woont en wat je exacte vraag is, koppelen we je aan een passende adviseur. Vul daarom bij voorkeur je specifieke vragen in, zodat we je goed kunnen koppelen. De adviseur neemt contact met je op en maakt een afspraak om langs te komen.

We verkopen zelf niks, dus je krijgt geen verkoper aan de lijn. Onze adviseurs hebben maar één belang en dat is jou zo goed mogelijk adviseren. Zo kunnen wij onafhankelijk adviseren en volledig vanuit jouw belang met je meedenken.

Andere vraag? Neem gerust contact op!

Wij helpen je graag verder. Onze klantenservice en technische specialisten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Je kunt de GreenHome klantenservice bereiken via:

 088 525 4100 ma-vr: 9-17:30u (lokaal tarief)
 vragen@greenhome.nl

 

Group 2.png

Aan de slag?

Ben je er over uit dat je jouw woning duurzamer wilt gaan maken? Maar weet je nog niet precies wat de slimste manier is om dit voor elkaar te krijgen? Zet dan nu de eerste stap met het persoonlijk adviesgesprek en krijg in 30 minuten een helder stappenplan voor jouw woning.

GreenHome, bespaart je de energie

 2000+ woningeigenaren gingen jou voor

GreenHome is partner van de Rabobank

Klantenservice beoordeeld met een 8.5

Klantenservice

Heb je nog vragen voor of na je aanmelding? Bel gerust! Onze klantenservice en technisch specialisten staan voor je klaar.

088 525 4100 ma-vr: 9-17:30u (lokaal tarief)
vragen@greenhome.nl

Reinier.jpg

Samen met ruim 200 aangesloten bedrijven loopt GreenHome voorop in het verduurzamen van Nederland. Onze grootste uitdaging is om Nederland van het gas af te krijgen. Veel Nederlanders willen wel aan de slag met het verduurzamen van hun woning maar weten niet goed waar te beginnen.   Om die reden spreken we iedere week honderden woningeigenaren en helpen we hen op weg.

Wil je ook aan de slag maar kan je wel wat hulp gebruiken? Ik help je graag verder op weg om jouw woning (verder) te verduurzamen en zo onafhankelijk te worden van fossiele energie.

Reinier Schneider, Adviseur duurzaam wonen bij GreenHome